PrettySkin is vrienden met Barbery Clinic 
Barbery Clinic brengt de natuurlijke schoonheid naar buiten door middel van minimale ingrepen. Geen grote veranderingen, maar natuurlijk mooier en beter.

 

Drs. Houda Barbery is een expert op het gebied van het natuurlijk mooi maken. Ze is een perfectionist en neemt echt de tijd om jouw gezicht te analyseren. Aandacht maakt alles mooier is wat je bij Drs. Barbery ervaart. 

Met PrettySkin zorg je voor een goede conditie van de huid. Je huid wordt gevoed en zal stralen. Door het hydrateren van de huid zorg je er preventief voor dat er geen rimpelvorming ontstaat. Echter, we moeten wel eerlijk zijn. Volumeverlies en rimpelvorming kun je met geen enkele creme in de wereld oplossen. Een cosmetisch arts die gespecialiseerd is in het natuurlijk mooier maken met injectables is wat je nodig hebt indien je last hebt van volumeverlies en/of rimpelvorming. 

PrettySkin heeft alle vertrouwen in Drs. Barbery. Zij snapt wat "natuurlijk" mooier inhoudt . Kijk op www.barberyclinic.nl voor meer informatie. 

PrettySkin en Barbery Clinic gaan in 2016 samen leuke beauty projecten organiseren. Houd de website en onze Facebook pagina's in de gaten voor meer informatie ( klik op: BarberyClinic of  PrettySkin voor de Facebook pagina).


PrettySkin is vrienden met Jamila Winwood Health&Lifestyle
Jamila Winwood is een grote voorstander van puur en goed eten. Ingrediënten die niet bewerkt zijn tovert zij om in de heerlijkste gerechten.  

Jamila is een expert op het gebied van voeding. Ze verdiept zich in de materie en weet als geen ander hoe je gezond eten echt lekker kan maken. Ze inspireert je door met maar een paar simpele ingrediënten een heerlijk gerecht te maken. Ze haalt haar inspiratie uit de Marokkaans-Arabische keuken maar reist  ook de  wereld af om zich te laten inspireren door alle verschillende culturen die de wereld rijk is.


Hetgeen jij eet heeft een direct gevolg voor je huid. Een healthy lifestyle met gezond eten is essentieel voor een goede conditie van je huid. Zonder voldoende vitamine en mineralen zal je huid niet pretty worden. 

PrettySkin geniet van de heerlijke gerechten en leuke blogs van Jamila Winwood. Heerlijk eten zonder je schuldig te voelen, daar houdt PrettySkin wel van. Bezoek de website van Jamila Winwood en laat je ook inspireren: www.jamilawinwood.com