Is het al zomer? 

Je hebt ze van die mensen die van de winter houden. Nou ik hoor daar dus niet bij! Ik ben echt een zomer mens. Geef mij het zonnetje en ik straal, geef mij kou en ik lig het liefst heel de dag met mijn dekentje op de bank. Maar oké, het is nu winter we moeten erdoorheen.

 Dus hier 5 tips om de laatste wintermaand door te komen

 

1.       Kom van de bank af

Kleed je dik aan en ga lekker naar buiten. Voel de heerlijke frisse geur in het bos en door de winterzon maak je vitamine D aan.

 

2.       Klaag met mate

Wij houden van lekker klagen. Klagen verbind. Lekker met vriendinnen of met mijn partner de hele dag op de app klagen dat het zo koud is. Maar misschien is het wel goed om iets minder te klagen en de leuke dingen van de winter te koesteren. Lekker romantisch tegen elkaar aan op de bank, een heerlijk kopje thee, de kaarsen aan. In de zomer komt daar niets van terecht, du geniet van de koude avonden samen.

 

3.       Maak je huid Pretty

 Zorg goed voor je huid in de winter. In de zomer straal je vaak al zonder dat je veel aandacht aan je huid moet geven. In de winter is het een andere verhaal. Je huid snakt naar een goede verzorging! Gebruik een product met eerlijke natuurlijke ingrediënten die de huid echt voedt en verzorgt.

 

4.       Eet gezond

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: “eet gezond”. Zeker in de winter willen we vaak grijpen naar de makkelijke vette hap. Dit is slecht voor je figuur en slecht voor je huid. Dus stop ermee. Groente en fruit is wat je nodig hebt en lekker veel vis en kip in plaats van vlees. Op internet staan zoveel gezonde gerechten, dus geen excuus meer.

 

5.       Gezelligheid

 Gezelligheid in je leven is het allerbelangrijkste. Nodig vrienden uit. Maak het gezellig thuis. Dek de tafel mooi. Kortom, zorg voor een heerlijke sfeer thuis en jij komt de donkere dagen wel door. 

 

6.       Blijf lachen 

Wat er ook gebeurd en hoe koud het buiten ook is, blijf altijd lachen. Lachen kost niks :-)))

3 Berichten

Tips

Tips voor een mooie huid


Kou, wind, zon, vervuiling en stress doen je huid sneller verouderen. Je huid is je grootste orgaan en je moet er je hele leven mee doen. Zorg er goed voor en je huid zal elke dag weer stralen. Hier volgen enkele eenvoudige tips om je huid langer jong te houden.


Tip 1: water, water water!

We kunnen het niet genoeg herhalen: hydratatie is hét geheim voor een mooie huid! De huid bestaat voor 70% uit water en zonder water sterven de opperhuidcellen af. Voldoende water drinken is dan ook een must om de huid efficiënt te hydrateren.


Tip 2: Smeren, smeren, smeren!

Echt het toverwoord voor een mooie huid is je insmeren met een product vol rijke ingrediënten. Je huid wordt gevoed, gehydrateerd en vooral verzorgd. Een ingesmeerde huid gaat langer mooi mee.


Tip 3: Wees positief en lach veel

Lach elke dag, ook als het niet goed gaat gewoon lachen. Als je lacht straal je en wat je uitstraalt krijg je weer terug. Je  krijgt er de mooie lachrimpels van, die zijn niet zo erg om te hebben, want ze maken je gezicht vrolijk. Sta positief in het leven en je huidconditie zal positief volgen!


Tip 4: Eet je jong

Een mooie huid is een huid die goed gevoed is, en dat mag je letterlijk nemen! Eet dagelijks voedingswaren die rijk zijn aan antioxidanten, sporenelementen en essentiële vetzuren: avocado, zalm, zeevruchten, noten, citrusvruchten, champignons,... Zorg dat je niet veel verzadigde vetten eten, je huid wordt er echt niet blij van.


Tip 5: Dagelijkse een schoonheidsritueel

Wil je je huid jeugdig houden, dan kan je ze niet genoeg vertroetelen. Dus ’s morgens en ’s avonds eerst zorgvuldig reinigen en daarna een specifieke dag- of nachtcrème aanbrengen. Vergeet ook de oogcontour en de lippen niet, zij kunnen wat extra zorg goed gebruiken. Met eenmaal per week een peeling en een masker is je schoonheidsprogramma compleet. En vergeet ook niet om je huid het hele jaar door te beschermen tegen de zon.


Tip 6: No Stress

Stress en spanning leiden tot een verouderde huid en lelijke rimpels. Probeer stress te vermijden door meer zen met jezelf te zijn. Geniet van alles wat je hebt en van alles wat goed gaat. Al het andere dat komt ook vanzelf wel goed, stressen heeft toch geen baat. Regelmatige lichaamsbeweging helpt om je af te reageren en ademhalings- en meditatieoefeningen helpen je om zen te blijven.


Tip 7: Slaap je mooi

Terwijl je lichaam ’s nachts slaapt, is je huid volop actief. Voor een echt herstellende nachtrust moet je minstens 8 uur slapen.


Zo jij kan aan de slag! Be Pretty 

 

 

.

 

Weet wat je smeert

Zonder dat we het weten, zijn we soms zo slecht voor onze huid. De huid is een wonder van de natuur en is veel meer dan verpakking of bescherming. Ze is waterdicht maar kan toch vocht en daarin opgeloste stoffen doorlaten zowel van binnen naar buiten als omgekeerd.

De ingrediënten in een crème worden gebruikt door de huid, maar komen ook in de bloedbaan terecht. Daar worden alle ingrediënten verder in het lichaam vervoerd waar ze worden afgebroken of gebruikt. Juist hierom is het zo belangrijk om te weten wat je opsmeert.

 

Het elke dag insmeren met chemisch troep, komt allemaal terecht in je lichaam. Daar wordt je niet gelukkig van!

 

Natuurlijke voedende en beschermende  huidverzorging helpt de huid haar zelfherstellend vermogen in stand te houden en te verbeteren. Maar chemische of synthetische stoffen kunnen haar uitdrogen, irriteren of verstoppen.

 

Onze huid kan natuurlijke ingrediënten verwerken en gebruiken terwijl kunstmatige stoffen natuurlijke processen verstoren. Ze drogen de huid uit, zoals bijvoorbeeld alcohol, ethanol, sorbitol en glycerol of verstoppen poriën door bijvoorbeeld glycerine en vaseline.

De huid vernieuwt zich telkens weer om nog beter te functioneren. Maar de opeenstapeling van onverwekte ingrediënten in je lichaam kan nooit goed zijn.

 

Weet dus wat je smeert en  kies huidverzorgingsproducten die lief zijn voor je huid en je lichaam. Om te beginnen kun je kiezen voor een FaceWash zonder schuim. Schuim is zo chemisch en heeft verder geen toegevoegde waarde voor je huid. Zodra je een product kiest zonder schuim zul je merken dat je huid na het wassen niet zal trekken!

 

Verder kunt er zeker van zijn dat de producten van PrettySkin vrij zijn van:

 

synthetische geur- en kleurstoffen

conserveringsmiddelen

minerale oliën,

parabenen

siliconen en

polyethyleenglycol (PEG).

 

Be Pretty, be You!

Waarom kiezen voor de airless flacon?

PrettySkin houdt van flacons, want flacons zijn de ideale oplossing om producten te beschermen en om te voorkomen dat het product verandert. 

 

Bacteriële besmetting wordt voorkomen omdat je tijdens het opbrengen van de crème niet met je vingers in het potje zit en omdat je voor de juiste hoeveelheid slechts heel even op het pompje hoeft te drukken. Op deze manier worden de inhoud beschermd tegen bacteriën, terwijl het alle eigenschappen behoudt.

 

Echter, er was altijd 1 nadeel aan flacons: er bleef altijd teveel product achter in het flesje. Zo zonde! Dit was iets wat PrettySkin absoluut niet wilde. Dus voor PrettySkin alleen het beste en het nieuwste op het gebied van flacons: de Airless Bottles. 

 

Het airless systeem werkt als volgt: het product in de flacon wordt geleidelijk vacuüm getrokken naarmate het product gebruikt wordt. Het product wordt zo volledig naar boven "gedrukt" zodat je het product tot op de laatste druppel kunt gebruiken. Met het Airless system blijft er dus niets van het product achter. PrettySkin loves to make you PrettyHappy with this system! We snappen ook niet waarom niet alle cosmetica bedrijven met de Airless Flacons werken. Zij weten ook echt dat het zo zonde is als de crème in aanraking komt met zuurstof. 

 

Alleen de budybutter 200 ml zit niet in een airless bottle, dit omdat er geen airless bottle van 250 ml te vinden was. Wel is de bodybutter extra rijk gevuld met actieve bestandsdelen. 

 

PrettySkin is een feit (hoe het allemaal begon) 

Op 4 december 2012 is PrettySkin gelanceerd en nu 3 jaar later lanceer ik een geheel vernieuwde website. Maar het verhaal van PrettySkin deel ik ook hier weer: 

 

PrettySkin is ontstaan vanuit een droom om een mooi, eerlijk en rijk product te ontwikkelen dat je huid geeft wat het verdient. 

 

 

Is December ook Pretty voor je huid

Het is december een feestmaand. Het is gezellig, maar je huid heeft deze maand veel te verduren. We eten te veel en drinken teveel. Daarnaast  veranderd jouw huid door alle weersomstandigheden.  Van de warmte binnen naar de kou buiten daar houdt je huid niet zo van en zorgt voor verwarring, gevoeligheden en een trekkerig gevoel.  

Wat kun jij allemaal doen? Zorg dat je gezond eet, veel vitamines binnen krijgt, veel water of groene thee drinkt en gebruik natuurlijk PrettySkin Cosmetica om je huid goed te voeden en te verzorgen. Vooral de 100% oliën zijn echt een weldaad voor je huid deze winter. De 100% oliën hydrateren je huid en je merkt meteen verschil.

Tips voor een mooie huid 


Kou, wind, zon, vervuiling en stress doen je huid sneller verouderen. Je huid is je grootste orgaan en je moet er je hele leven mee doen. Zorg er goed voor en je huid zal elke dag weer stralen. Hier volgen enkele eenvoudige tips om je huid langer jong te houden.


Tip 1: water, water water!

We kunnen het niet genoeg herhalen: hydratatie is hét geheim voor een mooie huid! De huid bestaat voor 70% uit water en zonder water sterven de opperhuidcellen af. Voldoende water drinken is dan ook een must om de huid efficiënt te hydrateren.


Tip 2: Smeren, smeren, smeren!

Echt het toverwoord voor een mooie huid is je insmeren met een product vol rijke ingrediënten. Je huid wordt gevoed, gehydrateerd en vooral verzorgd. Een ingesmeerde huid gaat langer mooi mee.


Tip 3: Wees positief en lach veel

Lach elke dag, ook als het niet goed gaat gewoon lachen. Als je lacht straal je en wat je uitstraalt krijg je weer terug. Je  krijgt er de mooie lachrimpels van, die zijn niet zo erg om te hebben, want ze maken je gezicht vrolijk. Sta positief in het leven en je huidconditie zal positief volgen!


Tip 4: Eet je jong

Een mooie huid is een huid die goed gevoed is, en dat mag je letterlijk nemen! Eet dagelijks voedingswaren die rijk zijn aan antioxidanten, sporenelementen en essentiële vetzuren: avocado, zalm, zeevruchten, noten, citrusvruchten, champignons,... Zorg dat je niet veel verzadigde vetten eten, je huid wordt er echt niet blij van.


Tip 5: Dagelijkse een schoonheidsritueel

Wil je je huid jeugdig houden, dan kan je ze niet genoeg vertroetelen. Dus ’s morgens en ’s avonds eerst zorgvuldig reinigen en daarna een specifieke dag- of nachtcrème aanbrengen. Vergeet ook de oogcontour en de lippen niet, zij kunnen wat extra zorg goed gebruiken. Met eenmaal per week een peeling en een masker is je schoonheidsprogramma compleet. En vergeet ook niet om je huid het hele jaar door te beschermen tegen de zon.


Tip 6: No Stress

Stress en spanning leiden tot een verouderde huid en lelijke rimpels. Probeer stress te vermijden door meer zen met jezelf te zijn. Geniet van alles wat je hebt en van alles wat goed gaat. Al het andere dat komt ook vanzelf wel goed, stressen heeft toch geen baat. Regelmatige lichaamsbeweging helpt om je af te reageren en ademhalings- en meditatieoefeningen helpen je om zen te blijven.


Tip 7: Slaap je mooi

Terwijl je lichaam ’s nachts slaapt, is je huid volop actief. De cellen worden dan  in verhoogd tempo geregenereerd en hersteld en de microcirculatie wordt actiever. Voor een echt herstellende nachtrust moet je minstens 8 uur slapen.


Zo jij kan aan de slag! 

PrettySkin for you 

 

.