Is het al zomer? 

Je hebt ze van die mensen die van de winter houden. Nou ik hoor daar dus niet bij! Ik ben echt een zomer mens. Geef mij het zonnetje en ik straal, geef mij kou en ik lig het liefst heel de dag met mijn dekentje op de bank. Maar oké, het is nu winter we moeten erdoorheen.

 Dus hier 5 tips om de laatste wintermaand door te komen

 

1.       Kom van de bank af

Kleed je dik aan en ga lekker naar buiten. Voel de heerlijke frisse geur in het bos en door de winterzon maak je vitamine D aan.

 

2.       Klaag met mate

Wij houden van lekker klagen. Klagen verbind. Lekker met vriendinnen of met mijn partner de hele dag op de app klagen dat het zo koud is. Maar misschien is het wel goed om iets minder te klagen en de leuke dingen van de winter te koesteren. Lekker romantisch tegen elkaar aan op de bank, een heerlijk kopje thee, de kaarsen aan. In de zomer komt daar niets van terecht, du geniet van de koude avonden samen.

 

3.       Maak je huid Pretty

 Zorg goed voor je huid in de winter. In de zomer straal je vaak al zonder dat je veel aandacht aan je huid moet geven. In de winter is het een andere verhaal. Je huid snakt naar een goede verzorging! Gebruik een product met eerlijke natuurlijke ingrediënten die de huid echt voedt en verzorgt.

 

4.       Eet gezond

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: “eet gezond”. Zeker in de winter willen we vaak grijpen naar de makkelijke vette hap. Dit is slecht voor je figuur en slecht voor je huid. Dus stop ermee. Groente en fruit is wat je nodig hebt en lekker veel vis en kip in plaats van vlees. Op internet staan zoveel gezonde gerechten, dus geen excuus meer.

 

5.       Gezelligheid

 Gezelligheid in je leven is het allerbelangrijkste. Nodig vrienden uit. Maak het gezellig thuis. Dek de tafel mooi. Kortom, zorg voor een heerlijke sfeer thuis en jij komt de donkere dagen wel door. 

 

6.       Blijf lachen 

Wat er ook gebeurd en hoe koud het buiten ook is, blijf altijd lachen. Lachen kost niks :-)))

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Linda (dinsdag, 23 februari 2016 21:03)

  Wat een heerlijk vrolijk mens ben je! Ik geniet van jou en van je producten.

 • #2

  Mirjam (woensdag, 24 februari 2016 09:26)

  Altijd blijven lachen doe ik ook!

 • #3

  jamie oliver (donderdag, 15 juni 2017 12:03)

  wat een nep troep verkopen jullie