Waarom kiezen voor de airless flacon?

PrettySkin houdt van flacons, want flacons zijn de ideale oplossing om producten te beschermen en om te voorkomen dat het product verandert. 

 

Bacteriële besmetting wordt voorkomen omdat je tijdens het opbrengen van de crème niet met je vingers in het potje zit en omdat je voor de juiste hoeveelheid slechts heel even op het pompje hoeft te drukken. Op deze manier worden de inhoud beschermd tegen bacteriën, terwijl het alle eigenschappen behoudt.

 

Echter, er was altijd 1 nadeel aan flacons: er bleef altijd teveel product achter in het flesje. Zo zonde! Dit was iets wat PrettySkin absoluut niet wilde. Dus voor PrettySkin alleen het beste en het nieuwste op het gebied van flacons: de Airless Bottles. 

 

Het airless systeem werkt als volgt: het product in de flacon wordt geleidelijk vacuüm getrokken naarmate het product gebruikt wordt. Het product wordt zo volledig naar boven "gedrukt" zodat je het product tot op de laatste druppel kunt gebruiken. Met het Airless system blijft er dus niets van het product achter. PrettySkin loves to make you PrettyHappy with this system! We snappen ook niet waarom niet alle cosmetica bedrijven met de Airless Flacons werken. Zij weten ook echt dat het zo zonde is als de crème in aanraking komt met zuurstof. 

 

Alleen de budybutter 200 ml zit niet in een airless bottle, dit omdat er geen airless bottle van 250 ml te vinden was. Wel is de bodybutter extra rijk gevuld met actieve bestandsdelen.